Hyvinvointi

Voimaa eläimistä

Mikä on sinun voimaeläimesi? Näin vastasivat 62 lukijaamme!

29.9.2009 Voi hyvin
  1. Voimaeläimeni on ehdottomasti koira! Koiran kanssa voi ulkoilla yhdessä ja sen lämpimään turkkiin on kiva painautua, kun elämä murjoo. Koiraa ei turhaan sanota ihmisen parhaaksi ystäväksi!
  2. Voimaeläimeni on sammakko. Se antaa minulle voimaa huumorinsa avulla.
  3. Voimaeläimeni on leijona. Naisenergian voima ja kärsivällisyys. Leijonanaaras metsästää ja tappaa saaliin, syöttää laumansa ja huolehtii pennuista. Se on hoivaava voima kaikilla tasoilla. Leijona opettaa meille ryhmään kuulumista, hiljaisuutta ja kärsivällisyyttä. Pysyy tyynenä, mutta silti voimastaan tietoisena. Silloin, kun on sen aika ,älä epäröi taistella niiden asioiden puolesta, joihin uskot.
  4. Pöllö – viisas ja hiljainen tarkkailija
  5. Ilahdun monista eläimistä. Pelkkä jäniksen näkeminen pitää minut onnellisena monta viikkoa, ja voi autuus, kun saan tiaiset syömään kädestä ja ne lentää pyrähtelevät pään ympärillä. Vedet siinä tulevat silmiin... Vahvin voimaeläimeni on kuitenkin selkeästi susi. Se on opastajani. Eläinpuistossa käydessäni aistin erityisesti susien ahdistuksen ja saan niihin usein katsekontaktin. Jim Brandenburgin susikuvat ja -tarinat ovat antaneet minulle paljon.
  6. Pöllö. Ne ovat jotenkin aavemaisia ja mystisiä ja niitä seurailee mielellään.
  7. Voimaeläimeni on 6-vuotias mustavalkoinen maatiasrotuinen kissa. Se otettiin pojilleni lemmikiksi, mutta jäi lopulta minun hoitooni. Viisi vuotta sitten nuorempi kissanhoitajapoika kuoli. Silittäessäni Jarodia on kuin silittäisin lapseni hiuksia. Jarodin tervehdys saa minut aamuisin nousemaan sängystä. Sen hoitaminen saa minut tuntemaan itseni tarpeelliseksi ja tyydyttää emoviettiäni. Puhun sille ja se vastaa. Uskon, että saamme toisiltamme voimaa ja rakkautta.
  8. Joutsen antaa uskoa uskollisuuteen ja rakkauden kestävyyteen.
  9. Suomenajokoira. Se kuvastaa uskomatonta sitkeyttä.
  10. Voimaeläimeni on kissa. Kissa opettaa minua rentoutumaan arjen keskellä, antaa laiskottelullaan positiivisen esimerkin.
  11. Pieni koiranpentu, joka katsoo hellyttävästi silmiin ja kaipaa huolenpitoa.
  12. Elefantti
  13. Susi
  14. Jellona.
  15. Tyttären koirat.
  16. Koira on voimaeläimeni. Se on aito ja toivottaa aina hyväntuulisena vaikkapa postinhakureissulta takaisin.
  17. Minun voimaeläimeni on leijona, joka on horoskooppimerkkini. Leijona on voimakas ja ylväs eläin. Myös lemmikkikissamme Paapi on voimaeläimeni, mustavalkoisine väreineen, jotka ovat samat kuin suosikkijalkapallo-, jääkiekko- ja salibandyseurallani.
  18. Kaksi omaa koiraa. Niiden ansiosta joudun menemään aina ulos satoi tai paistoi.
  19. Karhu antaa voimaa.
  20. Sauvasirkat.
  21. Hevonen. Kaunis katsellä, hellä koskea.
  22. Voimaeläimeni voisi olla susi. Viihdyn yksin ja saan siitä voimaa.
  23. Norjan haarmaakoira on minun voimaeläimeni. Aamulla se herättää minut kuuden aikaan. Yhdessä haemme lehden laatikosta ja lenkkeilemme. Koira on aina iloinen, se hyppii ilosta kun tulen kotiin.
  24. Oma kissani on voimaeläimeni, se lohduttaa, viihdyttää ja sen kanssa olo rentoutuu.
  25. Voimaeläimeni on koira. Aina kun on huono päivä tai surua ja masennusta, niin koira vaistoaa sen ja tulee lohduttamaan.
  26. Siitä saa ihmeen paljon voimaa jaksaa taas eteenpäin.
  27. Lähimpänä sydäntäni ovat kissat, ehkä ne ovat siis myös voimaeläimiäni. Kissoissa viehättää itsetietoisuus, viekkaus ja voima olla oma itsensä.
  28. Kettu. Oveluutta.
  29. Oma voimaeläimeni on varmastikin kissa, sillä olen tuntenut voimakasta vetoa kissoihin aina ja kodissani on myös lähes koko elämäni asunut kissa. Kissan toimintaa on ilo seurata, on sama mitä se lopulta tekee. Itseään pesevä kissa on uljas ja itsetietoinen näky, ei voi kun ihailla sitä määrätietoisuutta. Leikkivän tai oikeastaan vain liikkuvankin kissan liikkeiden katselu on myös silmää hivelevää. Ja lepäävää kissaa on jo ihan pakko mennä silittelemään, se suorastaan vetää puoleensa.
  30. Belgian paimenkoirat Tvigi ja Fani antavat iloa ja liikuntaa joka päivä.
  31. Hevonen. Ratsastaminen antaa kaikkea mitä tarvitsen.
  32. Voimaeläimeni on kissa, joka tuo kehräyksellään rauhoittavan olotilan kun itseä jokin asia oikein harmittaa.
  33. Koira on minun voimaeläimeni.Se antaa lenkkeillessä vastapainoa työlle.
  34. Kissa. Se putoaa aina jaloilleen, tapahtui mitä tapahtui. Vaikka sen onkin niin vaikeaa nousta makeasta unesta, niin pienen venyttelyn jälkeen se on heti valmis ampaisemaan täysillä eteenpäin ja painaa seuraavaan lepohetkeen asti.
  35. Lion. Power, strenght, courage, happy smiles.
  36. Voimaeläimeni on kissa.Se opettaa rentoutta ja elämäniloa.
  37. Kyllä minun kissani on voimaeläimiäni. Ne antavat voimaa päivästä toiseen kulkemiseen.
  38. Karhu
  39. Kissa on itsenäinen, salaperäinen, osaa nauttia elämästä ja näyttää ihmisellekin elämisen taitoa, saa nauramaan.
  40. Saan voimaa kissoista, koska ne viihtyvät kotona sisällä. Ne luovat kodin tunnelman. Mikä on ihanampi näky kuin kissa kehräämässä sohvalla tai uunin pangolla tyytyväisenä.
  41. Karhu ainakin on voimakas.
  42. Susi, Lupus, on eläin, johon samaistun. Se on laumaeläin mutta irtaantuu usein pitkiksi toveiksi laumasta saadakseen juosta yksin aroilla ja metsissä. Vapaus, hetkessä olemisen riemu on suden sielussa se, johon saan helposti yhteyden.
  43. Koira. Ne ovat aitoja, hyväksyviä, tukevia, ymmärtäväisiä ja tuovat omat mielipiteensä ja tarpeensa esille peittelemättä. Pieni tai suuri on oma itsensä. Molemminpuolinen aitous on lahja.
  44. Oma suloinen koirani
  45. Voimaeläimeni on ehdottomasti koira, joka antaa minulle virkeyttä ja positiivisuutta. Koiran ehtymättömästä ilosta ja positiivisuudesta voi jokainen ottaa oppia.
  46. Ehdottomasti karhu, koska nukkuu talviunta ja on kömpelön näköinen, mutta liikkeelle lähdettyään tosi sulavan nopea, jopa 60 km/h juoksuvauhti. Leikkisä otus ja aika viisaskin.
  47. Ehdottomasti omat kissat. Kyllä stressi ainakin hetkeksi vähenee, kun niitä silittää ja ne kehräävät suloisesti.
  48. Viirupöllö. Yksin mökillä ollessani kun kuulee sen ääntelyn ja pimeässä siipien kuhahdus sen noustessa lentoon jossain lähellä antaa sellaisen jännittävän tunteen, kun muistaa sen jäyhän olemuksen ja tuiman katseen. Upea eläin. Sen ääntelyä on joskus hauska matkia, tuntuu, että se vastaa. Joskus se on myös pelottava, kun se saaliin puolustuksessa lentää aivan läheltä hyökkäävästi, kuin tulisi suoraa päälle. Iltasellakin tietää, ettei ole yksin, kun se vartioi lähistöllä.
  49. Ei ole voimaeläintä, pärjää ilmankin.
  50. Omat kissat, ne antavat minulle tsemppiä ja tunteen, että ainakin joku välittää.
  51. Minun voimaeläimeni on koira.
  52. Koira. Läheisyyttä.
  53. Kissa. Täydellisyys viehättää, sekä itsenäisyys ja omapäisyys. Mielenrauhaa ja harmoniaa tuova sekä esteettistä silmää ruokkiva eläin.
  54. Oma kissani. Asun yksin. joten on ihanaa, kun joku nukkuu jalkopäässäni ja makoilee kanssani sohvalla.
  55. Hylje
  56. Minun toteemieläimeni on ilves. Näin ilveksen (eläin, ei kiekkoseura, jota kyllä myös kannatan) livenä täällä Tampereen esikaupunkialueella. Se antaa voimia jaksaa taas tulevan talven kinoksissa ja koitoksissa.
  57. Ehdottomasti kissa, antaa voimaa ja mielihyvää.
  58. Kissa antaa läheisyyttä.
  59. Minun voimaeläimeni on tiikeri. Siinä yhdistyvät voima ja sulava kauneus. Tiikerit ovat yksineläjiä, oman tiensä kulkijoita.
  60. En osaa täsmentää, mitä se minulle antaa, mutta koen tiikerin joka tapauksessa itselleni läheiseksi. Tiikerin katsominenkin on esteettinen nautinto.
  61. Kissani on voimaeläimeni. Kotiin tullessa on aina vastassa ja nuolee hiukseni suihkun jälkeen, nukkuu aina vieressäni. Tosi ystävä, mitä ei ihmisistä voi aina sanoa. Saa hyvälle tuulelle, vaikka olisi ollut huono päivä. Hänen kanssaan vietän hyviä keskusteluhetkiä.
  62. Voimanlähteeni olen minä itse.
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt