Treeni ja ravinto

Tanssin voimin kohti uutta

Oletko tehnyt uuden vuoden lupauksia? kysyy bloggaajamme Johanna Koivu.

8.1.2016 Voi hyvin

Ajatus siitä, että voisi uuden vuoden alkaessa joka kerta ikäänkuin aloittaa alusta, on hyvin kiehtova ja armollinen.

Itse en ole perinteisesti ollut mikään suurten lupausten tekijä, kunhan olen vuoden vaihtuessa normaalia enemmän miettinyt elämääni ja sen suuntaa. Uskon kuitenkin siihen, että kun asioita sanoo ääneen, niillä on suurempi mahdollisuus toteutua. Tätä ajatusta toteuttavat uskollisesti lähipiirissäni muutamat ihmiset - he, jotka uskaltavat unelmoida vapaasti ja joita siitä syystä suuresti ihailen.

Olin loppuvuodesta kivan naisporukan kanssa illanvietossa, jossa tehtiin Anne Karilahden johdolla aarrekartta. Meitä kannustettiin ajattelemaan isosti: kerro maailmankaikkeudelle toiveesi ja se toteutuu! Vau, noinko yksinkertaista se on? :)

Huomasin kerääväni kuvia avoimista, valkoisista ullakkotyötiloista sekä levollisista mielenmaisemista. Yhdessä kuvassa on lempeästi kaukaisuuteen katsova nainen ja teksti sydänten avaaja. Toisessa kuvassa nainen katsoo arastelematta suoraan kameraan hyvin dynaamisessa asennossa seisoen.

Kartassani näkyi vahvasti se, että aloitin viime vuonna Tanssi-Liiketerapian opinnot, joista olen kovin innoissani. Tulevan vuoden suunnitelmiin kuuluukin siten omien mielenliikkeiden tutkimisen lisäksi kehotietoisuuden, vapaan liikkeen ja läsnäoloharjoitusten ohjaamista erilaisille ryhmille. Opetuskokemusta olen draaman puolelta kerryttänyt kymmenisen vuotta ja näiden uusien opintojen kautta voin syventää liike-ja tunneimprovisaatio-ohjaukseni sisältöä.

Niin ja ne uuden vuoden lupaukseni?

Vähemmän aikaa somessa, enemmän aikaa tärkeille ihmisille.

Sekä vähemmän murehtimista, enemmän läsnäoloa ja tekoja.

Mitkä ovat sun lupaukset?

Kaikkea hyvää vuodelle 2016! <3

PS. Ajatuksiani ja kuviani voit seurata Instagramissa @johannakoivu ja facebookissa: Johanna Koivu official

Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt