Hyvinvointi

Osallistu sinäkin! Näin virkkaat söpön mustekalan keskoselle

Keskosvauvat haluavat tarttua ja hypistellä, usein hoitoletkuja. Nyt yksi heistä voi kietoa sormensa virkkaamaani "turvalonkeroon".

6.5.2016 Voi hyvin

On hienoa, että keskosille virkkaamisesta on innostunut niin moni turvalonkero-tempauksen ulkopuolellakin. Pikkuruiset kädet kun kaipaavat kovasti jotain turvallista, mihin tarttua letkujen sijaan. Innostuin turvalonkeroiden virkkaamisesta itsekin, kun otin osaa Kampin kauppakeskuksen ja Sub-kanavan tempaukseen. Siellä opetettiin, miten näitä mustekaloja tehdään. Opettele sinäkin!

Olen lapsena ja teini-ikäisenä ollut innokas kutoja ja jokuset villasukat ja villapaita tuli tehtyä. Nautin myös vaatteiden ompelemisesta. Edesmenneen mummuni opastuksella virkkasin pitsiliinoja, joista moni jäi kylläkin kesken.

Innostus korvasi pitkäjänteisyyden, varsinkin nuorella iällä.

Nyt viimeisestä käsityöstä on varmaankin yli kymmenen vuotta, joten oli aika virkistää muistia.

Varsinkin, kun on näin tärkeä asia kyseessä!

Tässä tilaisuuden juontaja Kristoffer Ignatius täyttämässä mustekalaa.

Käsillä tekeminen tuo mielihyvää ja rentouttaa mieltä. Se tutkitusti lievittää stressiä ja pitää aivot virkeinä. Plussana saa itselleen hyvän mielen!

Tässä lopuksi Annika Pakkasen kirjoittamat turvalonkeron teko-ohjeet. Ei muuta kuin virkkuukoukut heilumaan!

HUOM! Helsingin Kampin kauppakeskuksen 3. kerroksen Hemtex ottaa vastaan lonkeroita toukokuun loppuun mennessä. Mikäli olet virkannut turvalonkeroita kotona ja et pääse niitä tuomaan Kamppiin, voit postittaa ne myös Subille. Kaikki turvalonkerot toimitetaan kesäkuun alussa eteenpäin Kampin ja Subin toimesta!

Pakkaa turvalonkero muovipussiin ja liitä mukaan nimesi (ja myös jos koiratalous/kissatalous) ja postita paketti toukokuun loppuun mennessä osoitteella:

Sub / Kristoffer Ignatius, Ilmalankatu 2, 00033 MTV

<3 Johanna

Minut löydät Facebookista: Johanna Koivu official

Instasta: @johannakoivu

Sekä kotisivuilta: www.johannakoivu.fi

Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt