Hyvinvointi

Mitä lahjaksi?

Katso bloggaajamme Johanna Koivun hyvän mielen lahjavinkit.

11.12.2015 Voi hyvin

Hei vaan!

Joulukuu on päässyt jo pitkälle ja joululahjojen hankinta alkaa olla pikkuhiljaa mielessä. Lahjojen ostamisen kanssa voi olla kova mietintä ja vaiva. Teidän urakkaanne helpottamaan kokosin hyvän mielen joululahjavinkkejä - juuri sellaisia lahjoja, joita itsekin mielelläni vastaanottaisin!

Nautiskelijalle

Weledan Granaattiomena-sarjan tuotteet tuovat joulutunnelmaa kylpyhuoneeseen. Pidän erityisesti sarjan vartaloöljyn tuoksusta ja ylellisestä koostumuksesta, talven kuivattama korppuiho kiittää! Pullo on myös kaunis pitää esillä. Tuotteiden sisältämä luomulaatuinen granaattiomenansiemenöljy ehkäisee ihon vanhenemista ja suojaa antioksidanttien avulla ihoa ulkoiselta rasitukselta. 

Kiireettömiin aamuihin saa pientä luksusta ensin kuivaharjaamalla vartalon ihon pehmeällä harjalla ja sen jälkeen sujahtamalla granaattiomenan tuoksuiseen suihkuun. Itse suosin kylmän ja lämpimän veden vaihteluita saadakseni kunnon herätyksen! 

http://www.weleda.com

Bilehileelle

Viulistina en ole tottunut panostamaan paljoakaan kynsieni ulkonäköön. Tärkeintä on tähän asti ollut, että ne ovat olleet tarpeeksi lyhyet. Joten käsieni hoito on tylsästi rajoittunut lähinnä korppukuivan ihon rasvaukseen ja kynsienleikkuuseen. Nyt tähän tuli muutos!

Näitä syötävän herkullisia Kure Bazaarin kynsilakkoja haluaisi käyttää vaikka joka päivä. Ja mikä parasta, niitä hyvällä omallatunnolla voisi! Nimittäin näiden kynsilakkojen raaka-aineista jopa 85 prosenttia on peräisin luonnosta. Ne eivät myöskään sisällä tavallisesti lakoissa käytettäviä kovia kemikaaleja.

Lomaa tarvitsevalle

Honoré des Prés EdP Love Coconut on kuin miniloma aurinkoon. Korianterin lehtiä ja siemeniä, tuoretta luomu kookosmaitoa, tonkapapua, bourbonin vaniljaa ja valkoista seetripuuta sisältävä Love Coconut tuo etelän auringon talven keskelle. Plussaa hauskasta pakkauksesta - parfume on the go!

Couleur Caramelin huulipuna ja huulikiilto ovat kaikkien aikojen suosikkejani. Meikkaaja Maikkarilla aikoinaan tutustutti minut tähän luomumeikkisarjaan. Silloin minulla oli vielä punertavat hiukset ja rohkaistuin käyttämään minulle vieraampia oranssin sävyjä. Nyt hiukseni ovat taas vaaleat, mutta oranssi jäi käyttöön!

http://www.ecochic.fi

Kiireiselle

Kiireinen joulusiivooja pesee tällä aineella nopeasti ja vaivattomasti ikkunat, peilit, tv:n ja läppärin näytön - ilman vettä. Pesee tehokkaasti myös koko auton naarmuttamatta pintaa. Helppoa ja nopeaa!

http://www.drywash.fi

Toivottavasti sait apuja! Ensi viikolla vielä pari vinkkiä lisää! Siihen asti - voi hyvin! <3

Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt