Terveys

Minun vartaloni

Oi, miten ihana olenkaan! Lukijat kertovat parhaista puolistaan.

14.8.2009 Voi hyvin

Lukijat kertovat, ovatko he tyytyväisiä omaan vartaloonsa. Mikä siinä on kaikkein parasta ja kauneinta? Lue ja kirjoita itse!

Olen aina ollut tyytyväinen vartalooni. Kaikkein parasta on sopusuhtaisuus ja kokonaisuus, sopiva pituus ja paino. Kauneinta mielestäni ovat kädet lakatuin kynsin ja aina kaunis istuma-asento. Aikuinen

Olen erittäin tyytyväinen vartalooni, kapea vyötärö on ihaninta.

Parasta minussa ovat pienet kauniit korvani ja jalkani. Päivänkakkara

Yli viisikymppiseksi naiseksi – ja vielä sellaiseksi joka EI KOSKAAN, ei sitten niin milloinkaan, edes vahingossa ole harrastanut päivääkään liikuntaa tai muitakaan tositerveellisiä elämäntapoja, olen lähestulkoon tyytyväinen, kun katson itseäni pienen kylppärin sumuisesta peilistä. Hyvin olet minua kantanut kaikki nämä vuosikymmenet, rakas kroppani, sanon nykyisin itselleni ääneen. Ehkä juuri siksi olenkin tyytyväinen siihen, mitä minulla vielä on. Tai sitten salaisuus on siinä vesihöyryssä peilin pinnalla. But who cares!

Minulla on kauneimmat vihreät silmät.

Pidän hieman kyömystä nenästäni. Se on erikoinen, ei yleisen kauneuskäsityksen mukainen. Haluan puolustaa persoonallisuutta ja jokaisen ihmisen ainutlaatuisuutta tässä samaan muottiin ahtavassa maailmassa.

Luonnollinen

Kukaan ei tietääkseni ole täysin tyytyväinen itseensä. Ihoni kimmoisuus ja terve väri ovat parasta minussa.

Parasta vartalossani on se, että se on pääosin terve ja toimii. Se millainen se on ja miten kannan sitä, kertoo ihan minusta itsestäni.

Olen 48-vuotias ja harrastan juoksua aktiivisesti. Niinpä olen pysynyt hoikkana, nuoruuden mitoissa. Siihen olen tyytyväinen. Parasta ovat pitkähköt hoikat jalat. Ulkonäössä silmät ovat kauneinta – on sanottu, että niissä on tiettyä pilkettä!

Mertsi

En ole tyytyväinen vartalooni: olen kuudessa vuodessa lihonut melkein 15 kiloa enkä saa niitä millään pois.

Tepa

No kukapa nainen sitä olisi ihan täydellisesti tyytyväinen vartaloonsa! Pidän olkapäistäni ja kaulastani, ehkäpä siinä onkin se, että niitä näkee itse harvoin (vain peilin kautta), jolloin ei ehdi kyllästyä!

Kaunis mieli

Raamatun mukaan iloinen mieli kirkastaa kasvot. Huomaan uskoni kasvaneen yhä vankemmin kiinni siihen totuuteen. Luulen, etten enää usko kauneuteen absoluuttisena totuutena kuten ennen, vaikka media ja maailma sitä kiivaasti meille tyrkyttääkin uskottavaksi. Uskon sielujen sympatiaan, himoihin ja haluihin, en enää kauneuteen, niinpä kehollisuus tai kehon kauneus on mielestäni ylikorostunutta typerää ajattelua.

Fiona Beck

Oikealla asenteella olen kovin tyytyväinen vartalooni – kaikki toimii!

En ole tyytyväinen kehooni. Inhoan sitä, koska olen niin lihava vatsani kohdalta, olen kuin odottava äiti. Kauneinta minussa on luonne: olen kiltti, auttavainen ja ihmisiä ajatteleva .

Marjaana

Opettelen hyväksymään itseni sellaisena kuin olen.

Joanna

Olen tyytyväinen hoikkaan olemukseeni, mutta toivoisin silti kiloja lisää, sillä olen aika kukkakeppi. Lisämuodot saisivat minut näyttämään paremmalta. Uskon, että terveyteni ja kuntonikin olisivat parempia. Vartalossa on mielestäni tärkeää itsensä hyväksyminen ja siinä viihtyminen. Terveys on kallisarvoisempaa kuin ulkonäkö. Joillekin sopii hieman pyöreämpi olemus, toisille taas hoikka.

Vartalossani ovat parasta ihanat muotoni!

En ole tyytyväinen. Pitäisi saada painoa alas. Nenääni olen aina ollut tyytyväinen.

En ole tyytyväinen mihinkään. Jos voisi kropan vaihtaa niin tekisin sen mielelläni.

Olen tyytyväinen vartalooni. Parasta vartalossani on sirous ja sääret.

Vartalossani rinnat on sopusuhtaiset muuhun vartaloon verrattuna. Lihakseni on vahvat. Hiukset on paksut ja tuuheat, olen tyytyväinen.

Marjatta

En ole täysin tyytyväinen. Vartaloni saisi olla kiinteämpi, mutta olen siitä silti ylpeä.

En ole ollenkaan tyytyväinen itseeni, paino-ongelmia ja selluliittia, Huh!

Ulpu

Erityisen tyytyväinen vartalossani olen takapuoleeni.

En ole tyytyväinen vartalooni. Ihoni on paikoitellen aika kuiva, mutta toisaalta, se on kuitenkin terve eikä vaadi erityishoitoa.

Täytyy Luojan luomaan olla tyytyväinen.

No en ole, eniten harmittavat kilot ja huono iho.

Pituus, tummuus ja hiukset.

Vexi

Olen koko lailla tyytyväinen, varmaan tummahko iho parasta.

Olen suht´ tyytyväinen vartalooni, vaikka siinä epäkohtia onkin. Epäkohdat johtuvat omasta laiskuudesta, joten ei passaa valitella. Jos jostain on pakko valittaa, niin olisin voinut syntyä hieman naisellisemmaksi luustoltani. Luustoni on hyvin raskas ja luuni paksut, olen myös harteikas, joten välillä tuntuu aika miesmäiseltä ja kömpelöltä siroluisten naisten seurassa. Mutta olen ajatellut senkin asian positiivisesti: luuni eivät ihan vähästä murru tai katkea.

Sisu

Mielestäni minulla on kauniit silmät, todella tumman ruskeat ja upeat meikattuna.

Minun ”miehinen” vartaloni on muuten täydellinen, mutta lihaksiin en ole tyytyväinen, tarvitsisi treenata.

Olen erittäin tyytyväinen vartalooni. Ruokatottumusten muutoksen ja lenkkeilyn aloituksen jälkeen ylimääräiset höllyt on lähteneet, ja jäljelle on jäänyt upea hoikka vyötärö ja kiinteä peppu. Ihanaa.

Olen melko tyytyväinen, kauneinta ovat ehkä sirot kädet.

Pisamat kasvoissa, varsinkin kesällä.

Tyytyväinen ja tyytyväinen. Olen tyypillinen päärynä pienine rintoineni ja isoine takapuolineni. Näin 40-vuotiaana olen hyväksynyt puutteeni ja olen kiitollinen jokaisesta terveenä vietetystä päivästä.

Olen tyytyväinen vartalooni. Parasta minussa on vartaloni kiinteys.

Tavallaan vartalo on ihan ok, pienellä treenillä sen saisi paremmaksi. Iho on vaan kuiva ja huonon näköinen.

Minulla on länkisääret ja röllä maha. Parasta ovat hauikset.

Olen pääosin aika tyytyväinen kroppaani. Vatsanseutua haluaisin kuitenkin pienentää. Pidän pitkistä jaloistani ja pituudestani paljon. Se tuo tiettyä itseluottamusta joskus kun mieli on oikein maassa.

Parasta on kokonaisuus ja sopusuhtaisuus sekä iloinen mieli.

Aurinkoinen

En ole tyytyväinen kuin silmiini, mutta kai sekin on jo alku.

Olen tyytyväinen vartalooni ja jos en olisi, niin tekisin asialle jotain. Minussa parasta on se, että olen itse itseeni tyytyväinen ja se näkyy myös ulospäin.

Olen koko aikuisikäni kärsinyt sormien ylänivelien nivelrikosta, sormet olivat kipeät ja rumat. Helmikuussa vuonna 2008 kirurgini esitti, että korjattaisiin vasemman käden nivelet eli möykyt poistettaisiin ja ylänivelet jäykistettäisiin. Näin tehtiin ja korjattiin myös oikea käsi. Nyt kipujen ja parinkymmenen operaation jälkeen minulle sanottiin, että onpa sinulla kauniit kädet. On ihanaa, kun voi 53-vuotiaana käyttää rakennekynsiä ja sormuksia. Käteni ovat kauniit!

Parasta vartalossani ovat hoikat ranteet ja pitkä hoikka kaula.

Ehkä voisin olla vähän hoikempi, mutta mielummin olen muodokas kuin luuviulu.

Mielestäni minulla on kauniit sääret ja ohuet nilkat. Niihin olen aina ollut tyytyväinen.

Ainoa hyvä piirre ulkonäössäni on ihoni, se on vaalea ja pisamainen. Kaikki muu on huonoa.

Katz

Kuulun niihin, joiden mielestä vartalossa on aina parannettavaa. Kauneinta ovat pienet luomet.

TG

Olen tyytyväinen. Viikset ja muskelit voisivat tosin kasvaa.

Masa

On ollut vuosia, jolloin en ole ollut tyytyväinen itseeni ja vartalooni. Siksi olen tehnyt paljon hyvinvointini eteen, ja tulos on näkyvissä. En ehkä ole aivan mallinmitoissa eikä minulla ole tavattoman kauniita kasvoja sekä ihoa, mutta olen tyytyväinen ulkonäkööni. Pidän käsistäni, koska ne ovat sirot ja hoidan niitä sekä kynsiäni hyvin. Kasvojeni iho on melko tasainen, silmäni ovat kauniinväriset ja hiukseni ovat vahvat ja kiiltävät. Minulla on omat, erityiset kasvonpiirteeni, ja olen vartaloltani erilainen kuin useimmat naiset, mutta mielestäni se on vain mukavaa.

Olen oppinut hyväksymään itseni ja samalla huomannut, että muutkin ovat iloisia siitä, etteivät kaikki hyvän itsetunnon ja positiivisen asenteen omaavat naiset ole sopusuhtaisen nättejä ja laihoja. Usein juuri poikkeukset piristävät päivää ja luovat uskoa omaan selviytymiseen.

Minulla on paksut hiukset, joita kampaajani aina kehuu, samoin pitkät silmäripseni ovat joillekin kateuden kohde.

Olen erittäin tyytyväinen vartalooni kolmen lapsen synnyttämisen ja ensimmäisen tieteellisesti todistetun fyysisen kunnon rappeutumisen alkamisen jälkeen. Olen säilyttänyt ryhtini, ja sisäinen tyytyväisyys omaan kehoon näkyy hyvinvointinani. Olen vapautunut ajattelusta, jossa minun pitäisi tarkastella erilaisia vartaloni mittoja. Nautin terveellisestä ruoasta, liikunnasta ja henkisestä vireydestä ja hyvinvoinnistani. Kelpaan oikein hyvin itselleni ja koko maailmalle.

Olen ihan tyytyväinen. Iso nenäni on komeinta.

Vartalossani parasta on sen tuttuus ja jäntevyys. Kohta 50 vuotta yhdessä.

Pääasiallisesti olen tyytyväinen. Uskoisin, että parasta on tyttömäinen olemukseni ja hoikkuus, vaikka virallisesti minut kai luokitellaan jo keski-ikäiseksi.

Parasta minussa on terve ja jäntevä selkä. Sitä on moni ihaillut todeten sen olevan kuin silta, vahva ja kestävä. Vertaan sitä itse Kaarisilta-runoon. Vahvistunut raskaassa työssä ja elämänkoulussa.

Luonnonlapsi

Täytyy myöntää, että enpä oikein osaa olla tyytyväinen vartalooni lapsuuden ja nuoruuden aikana kehittyneiden itsetunto-ongelmien takia, ainakaan vielä. Parhaimmaksi seikaksi voisin kuitenkin tällä hetkellä, syömishäiriövaiheitten selättämisen jälkeen, sanoa luonnollisuuden. Tätä kroppaa ei ole ainakaan muokkaamalla muokattu, vaan arkiliikunnalla ja herkuttelulla hoivattu.

Iho on ihmisen suurin elin. Olen kosteuttanut ihoani säännöllisesti muutaman kymmenen vuoden ajan. Vaikka en ole täydellisen vartalon omaava, saan silti aina kehuja, sillä luulisin, että hyväkuntoinen iho antaa yllättävän paljon anteeksi.

Itse olen tyytyväinen vartalooni, toivoisin että muutkin olisivat. Mimittäin joillekin liikalihavuuteni tuntuu olevan ongelma enemmän kuin minulle. Jos minä hyväksyn itseni tällaisena niin toivoisin, että muutkin hyväksyisivät. Jokainen ihminen on kaunis ja vartalokin on, jos itse on tyytyväinen.

Olen täydellisen tyytyväinen. Vartaloni on kaunis ja sopusuhtainen. Minulla on pitkät jalat ja lyhyt selkä, ei siis niinkään perinteinen suomalainen vartalo. Erittäin kaunista ovat vartalon muodot ja kokonaisuus.

Olen kutakuinkin tyytyväinen. Parasta minussa on kapea vyötärö, lanteita taas on kertynyt vaikka muille jakaa. Iän myötä tyytyväisyys omaan itseen on kasvanut, vaikka koppa onkin rupsahtanut.

Olen. Kauneinta ovat silmäni ja hymyni, symmetriset ja klassiset kasvoni. Pidän myös rinnoistani sekä tiimalasinmuotoisesta vartalostani. Miinuspuolina kummittelevat selluliitti ja palleroreidet, ohut hiuslaatu ja suurten rintojen aiheuttama hartioiden kääntyminen eteenpäin. Tykkään silti kokonaispakkauksesta!

Pituus ja rotevuus. Näytän mieheltä.

Jarmo

Olen opetellut olemaan tyytyväinen vartalooni. Olen lyhyt ja pyöreä, mutta kun olen hyväksynyt sen ja ryhdistäytynyt, niin kommentit kiloistakin on loppuneet. Kauneinta ovat isot rinnat. Lisäksi minulla on pienet ja sievät korvat, hyvät hampaat ja nätit pienet kädet. Mieheni rakastaa minua joka kohdasta. Jos kadehdit muiden ulkonäköä, se vaikuttaa olemukseesi ja muutkin huomaavat, ettet tykkää itsestäsi. Ole siis rohkeasti se, mikä olet ja pukeudu korostaen parhaita puoliasi.

Ponno

Parasta tässä keski-ikäisessä kropassani on se, että se – ihme kyllä – toimii! Edelleenkin, jotenkuten. Minulle se riittää hyvin kattamaan myös kauneus-vaateet.

Pyrin esimerkiksi siihen, ettei ryhti milloinkaan lässähtäisi, siis jatkuvaan ryhdin tarkkailuun. Tietenkin myös säilyttämään hoikahkon linjan. Kilot kertyvät hyvin helposti, se tiedetään.

Olen tyytyväinen kehooni. Olen vanhanaikainen yksilö, jolle kehon ja mielen terveys on a ja o. Olen pienirintainen, mutta on ollut lukuisia tilanteita, joissa pienistä rinnoista on vain ollut hyötyä. Ihoni on kuulas ja kaunis. Hoidan jalkojani hyvin ja jalkahoitaja on kehunut jalkojeni luustoa ja kaarta. Minulla on vyötärö eikä vatsamakkaroita. Minulla on myös kuulemma kauniit sääret. Parasta lienee napakka keho, vyötärö ja kaunis iho.

Sibyl

Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt