Terveys

Mansikkainen smoothiekakku

Marjainen smoothiekakku on terveellinen ja kaunis tarjottava.

Kuvat Pia Inberg
7.4.2017 Voi hyvin

10 annosta  |  valmistusaika 30 min (+ hyytyminen)

Pohja:

3 dl granolaa

(esimerkiksi Paulúnsin kaakao-vadelma)

2 rkl juoksevaa hunajaa

Täyte :

½ kg mansikoita

200 g vadelmia

2 banaania

1 dl sokeria

½ dl sitruunamehua

6 liivatetta

1. Sekoita granolan joukkoon hunaja. Laita irtopohjaisen kakkuvuoan (halk. noin 20 cm) pohjalle leivinpaperi ja painele granola pohjalle. Laita kylmään.

2. Liota liivatteet kylmässä vedessä. Soseuta mansikat, ­vadelmat ja banaanit teho­sekoittimessa tai sauvasekoittimella. Lisää sokeri.

3. Purista liivatteista vesi pois. Sulata ne sitruuna­mehussa kattilassa tai ­mikrossa. Kaada ­ohuena nauhana soseen

joukkoon ja sekoita hyvin. Kaada vuokaan ja laita kylmään hyytymään vähintään neljäksi tunniksi tai seuraavaan

päivään.

Kuvausjärjestelyt ja ohje Kaisa Nieminen.

Ohje julkaisu Voi Hyvin -lehdessä 05/2016.

Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt