Kummituksia on olemassa!

Oletko nähnyt kummituksia tai muita henkiolentoja? Lukijat kertovat parhaat kummitustarinansa. Kerro sinäkin omasi.

”Olen kohdannut elämäni aikana muutaman kerran henkiolennon, mutta seuraava tapaus on ollut kaikkein mieleenpainuvin.
Olin juuri saanut tietää olevani raskaana ja lepäilin sängyllä keskellä päivää. Yhtäkkiä sängyn viereen ilmestyi arvokkaan näköinen, harmaantunut vanhempi mieshahmo, joka ilmoitti erittäin varmalla ja auktoritäärisellä äänellä ”Se on sitten Niilo” ja hävisi sen jälkeen. Kun lapsi sitten aikanaan syntyi, se oli poika. Syntymähetkellä soi synnytyshuoneen radiosta Porilaisten marssi ja ulkona liehuivat Suomen liput. Päivä oli Suomen itsenäisyyspäivä ja Niilon nimipäivä.
Nyt Niilo on reipas 6-vuotias ja on ilmoittanut aikovansa isona Suomen presidentiksi.”

”Talomme rakentajavainaa vierailee joskus iltaisin vetämässä vessan ja polttamassa savukkeen. Erittäin voimakas tupakanhaju leijailee vähän aikaa sisätiloissa, vaikka meillä ei kukaan polta.”

”Olen usein kokenut suojelevien voimien läsnäolon. Kerran henget seurasivat minua useiden tuntien ajan, ja silloin kykenin tekemään erään kauaskantoisen päätöksen, ratkaisun, joka muutti elämäni.”

”Viikkoa ennen isäni kuolemaa sänkyni päähän ilmestyi yöllä enkeli, jolla ei ollut siipiä. Samana yönä isäni joutui teholle ja hänet elvytettiin. Hän taisteli viikon elämän ja kuoleman rajamailla. Ilmeisesti enkeli oli siivetön, koska isäni ei vielä silloin siirtynytkään tuonpuoleiseen.”

”Edellisessä asunnossani heräsin monta kertaa siihen, että joku mies seisoi sängynpäädyssä katselemassa minua. Kiersin tietysti etsimässä, mutta en koskaan nähnyt ketään. Muutettuani pois näin asunnon uuden omistajan ja kysyin, onko hän herännyt koskaan vastaavaan tilanteeseen. Kummastus oli suuri, kun hän sanoi nähneensä saman miehen. Onneksi olento jäi siihen asuntoon eikä seurannut minua uuteen kotiini.”

”Ajoin autoa yksin sumussa, kun joku huusi: ’Jarruta!’. Löin sopivasti jarrut kiinni juuri, kun hirvi juoksi tielle. Jäi muutama sentti väliä hirven jalkoihin.”

”Vuosia sitten, kun olin kylvyssä kotonani, kuulin aivan selvästi, että nimeni sanottiin. Olin ihmeissäni, koska asuin yksin eikä asunnossani ollut ketään muita kuin minä.”

”Kylmiä henkäyksiä tuntuu aika ajoin, joten oletan, että isovanhempani pitävät minusta huolta.”

”Koin enkelin läsnäolon, kun jouduin raskaana ollessani moottoripyörän yliajamaksi. Myös kolarissa selvinneen lapsen nimen ilmoitti enkeli. Imettäessäni kastamatonta lastani vierestäni kuului puheäänellä selkeästi lapsen koko nimi.”

  • Julkaistu 04.06.2009

Artikkelin avainsanat

Ei avainsanoja

  2282   72

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
Roskapostin esto
Kyselyllä ehkäistään lomakkeen roskaposti- ja haittaohjelmien käyttö.

Kommentit

Talvella 1990 luvulla olin pihalla poikani kanssa, joka laski pihalle lumiauran kasaamaan mäen päältä pulkallaan , muutaman sadan metrin päässä kulki vanha kartanon tie koivukujineen. Yhtäkkiä näin tiellä puun vieressä naishahmon pukeutuneena päästä jalkoihin valkoisiin..pitkän aikaan katseeni tähyili sinne kauas ja yhtäkkiä nainen katosi. Olimme vielä pitkään ulkona ja kävimmepä jopa kävelemässä tielle päin, kun ihmettelen minne nainen noin katosi..mutta ei siellä ketään ollut puun takana. Tuon tapahtuman jälkeen elämääni on tullut paljon murheita ja vastoinkäymisiä , läheltä piti tilanteita yms. elämään kuuluvaa selviytymistä...niin aina on selvitty. Jo tuona päivänä ajattelin, että se oli varmaan minun Oma SuojelusEnkeli joka ilmestyi sinne puun vierelle, sanoen, että täällä minä olen ja suojelen sinua AINA <3

Vierailija
# 1.2.2018 20:37   1   0 X Ilmoita asiaton viesti

Tänne ei näköjään pysty peukuttamaan kuin ylöspäin. Kannattaisi poistaa toi alaspäin oleva peukku, kun sitä ei voi käyttää.

Vierailija
# 20.1.2018 16:41   5   0 X Ilmoita asiaton viesti

Tänne ei näköjään pysty peukuttamaan kuin ylöspäin. Kannattaisi poistaa toi alaspäin oleva peukku, kun sitä ei voi käyttää.

Vierailija
# 20.1.2018 16:40   2   0 X Ilmoita asiaton viesti

ne kummituset tulee teidän omasta päästä,samoin kun jeesuset ja jumalat!ollaan saman arvosia ajokoiran kans joka kuolee auton alle ja jää katu ojaan mätänemään.ei sen jälkeen ole mitään muuta,kuin ihmisten harhaluulo,että elämä jatkui tuolla puolella tai joku jäis kummittelemaan!menkää hoitoon ja äkkiä!

Vierailija
# 24.12.2017 16:49   3   0 X Ilmoita asiaton viesti

Kuulen välillä jotain puhetta vaikka oon ihan varma että se ei oo kukaan samasta talosta kuka puhuu koska pari kertaa edellisessä talossa sitä puhetta kuulu yöllä

Vierailija
# 4.11.2017 08:34   2   0 X Ilmoita asiaton viesti

Odotin ensimmäistä lastani aika loppuvaiheessa raskautta. Yhtenä yönä havahduin, siihen että makuuhuoneeseemme käveli vanha nainen valkea, pitkähihainen, vanhanmallinen flanelliyöpaita päällään, lamppua tai kynttilää kantaen. Hiukset olivat niskassa nutturalla. Hiljaa hän käveli mieheni jalkopäätyyn, katsoi ja oli hiljaa. Nousin istumaan sängyssä, yritin kysyä oletko miehen mummo vai minun mummi, tai kuka olet, mutta en saanut ääntä tulemaan suusta. Sitten mielessän kysyin mutta hän ei vastannut. Kääntyi vain ja käveli pois makuuhuoneesta kohti olohuonetta. Nousin perään, mutta en nähnyt meillä ketään. Koirakaan ei havahtunut.

Minna
# 20.10.2017 21:30   8   0 X Ilmoita asiaton viesti

helvetin hyytävä kokemus äsken...facettelin ja poikani otti mun olkapäästä kiinni...katsoin taaksepäin ???what..huusin pojalleni ettei saa tollee tulla iholle..ja helv..ti sehän nukku omassa huoneessa yläpetillä syvässä unessa .....hieman tuli kanat nahalle ja pyörin ku pinna vanteessa löytääkseni sen koskettajan,mut ei,,ja emäntäkin veteli sikeitä makkarissa....

ei keplaa?????? suomalainen sanoo ei kelpaa!!!

mace
# 10.9.2016 03:31   13   0 X Ilmoita asiaton viesti

Muutama ilta sitten istuin yksin keittiössämme. Olin hyräillyt karjalaistyyppisiä lauluja, omia keksimiäni. Suunnitellut korua edesmenneen äitini korun pohjalta. Juonut samalla pari olutta. Yhtäkkiä paikalle pärähti henkiolentoja kuin savukiehkuroita. Kuin läpikulkumatkalla. Sanoin ääneen, hyvät saa jäädä, pahat menkööt pois. Yksi jäi hetkeksi pyörimään, sitten lähti sekin. Tilanne ei ollut pelottava ollenkaan.

Vierailija
# 25.8.2016 13:27   12   0 X Ilmoita asiaton viesti

Tämä ei ole mitenkään kummitus/henki juttu...ennemminkin Jumalan ilmestyd minulle. Olen siis nyt 16v tyttö ja huhtikuussa kävin äitini kanssa Israelissa synttärieni johdosta. Pelkäsin kovasti lähteä sinne. Kun oltiin helsinki vantaalla syömässä ranskalaisia ja otin haarukalla ranskalaiset haarukkaan ilmestyi ranskalaisista täsmälleen samanlainen risti mihin Jeesus ristiinnaulittiin. Tulkitsin sen äitini kanssa Jumalan sanaki "älä pelkää"

Vierailija
# 1.8.2016 17:19   8   0 X Ilmoita asiaton viesti

Olen 7kk asunut uudessa asunnossa ja sen verran tiedän että asunnon entinen omistaja on kuollut tänne ja muutosta saakka tapahtunu kaikkea outoa esim tavaroita pudonnut, kolinaa, puhetta ymym.
Viime yönä olin menossa nukkumaan nii ilma viileni ja aattelin et ulkona on vaa kylmä ku vanha 60 luvun kivitalo! juteltiin viellä tyttöystävänkanssa hetken aikaa puhelimessa kunnes hän kysyi että mitä mä oikeen nauran siellä vaikka olin ihan hiljaa. Sen jälkeen noin 2 min kuulin äänen sängyn vierestä ja otin taskulampun ja katoin ja olin paikallani niin valokeilasta lähti jonkin hahmon varjo mikä katosi pimeeseen huoneeseen! Sen jälkeen testasin olisinko ite voinut aiheuttaa sen mutta en koska olin valon takana. Ja kyllä uskon kummituksiin ja henkiin ym demoneihin :)

Vierailija
# 17.5.2016 11:10   8   0 X Ilmoita asiaton viesti

Ostimme vähän päälle puoli vuotta sitten entisen mieheni kanssa talon jossa oli vanha talo ja ulkosauna pihassa. Me kuitenkin erosimme kolme kuukautta sitten koska en hyväksynyt mieheni muita naisia ja talo jäi entiselle miehelle. Hän kertoi, että hänellä oli käynyt ensimmäistä kertaa joku henkilö kylässä, kyseinen henkilö kertoi, että vanhassa talossa asunut mummo kummittelee ulkosaunassa. Olen asunut talossa pääasiassa yksin, koska entinen mieheni teki reissuhommia enkä ole koskaan huomannut mitään outoa. En tiedä, että miten henkilö tiesi kyseisestä mummosta, onkohan se vain jonkun ihmisen erityinen taito huomata kummituksia vai pitäisikö kaikkien osata sama. Olisi itsekkin mukava tietää ympärillään elävistä vainajista.

Vierailija
# 12.5.2016 20:09   6   0 X Ilmoita asiaton viesti

Lapsellani oli vauvana koliikki. Lapsi nukkui ainoastaan rintakehäni päällä, kun makasin selälläni yöllä sängyllä. En tohtinut nukahtaa, etten kääntyisi ja lapseni tippuisi lattialle. Eräänä yönä ollessani kuoleman väsynyt lapseni nukkuessa rintakehäni päällä nukahdin. Olin unessa alkanut kääntyä, kun heräsin kuinka joku painoi olkapäätäni vasten etten kääntyisi. Se oli todella voimakas tunne, ihan kuin seinää vasten olisi koittanut kääntyä. Tajusin että jokin otti minusta kiinni etten kääntyisi ja lapseni tipahtaisi. Nyt tyttöni on eloisa ja vilkas 8 vuotias

Vierailija
# 18.10.2015 20:32   12   0 X Ilmoita asiaton viesti

Tammikuussa 2015 viikonloppuna mökillä yöllä heräsin tuijotukseen. Luulin, että vieressäni oli mieheni mustat vaatteet päällä, mutta alavatsalla oli kirkas hopeanvärinen kämmenenkokoinen hämähäkinseitti. Oloni oli täysin rauhallinen ja rento. Laitoin valon, siinä ei ollutkaan ketään. Sammutin valon ja tyyppi oli edelleen siinä ja näkyi samanlaisena hämärässä valossa. Laitoin valon uudestaan ja mieheni alkoi vieressä jo heräilemään ja kyselemään, että mitä nyt. Taas sammutin valon, mutta sitten "hän" oli poissa. Samana sunnuntaina pois lähtiessä lähdin ulos ja huuhkaja oli ihan lähellä ulko-ovea ja tuijotti minua. Minä pysähdyin paikoilleni ja tuijotin sitä, kunnes se äänettömästi liiteli kauemmas. Näiden jälkeen minä ja isäni olemme saaneet syöpädiaknoosit ja isäni elää ehkä viikkoja, mieheni sai pakkolomalapun ja mökin toinen omistaja on heittäytynyt todella hankalaksi! Enne?

Vierailija
# 18.4.2015 07:40   9   0 X Ilmoita asiaton viesti

Olin n.13 vuotias kun tämä tapahtui. Elikkä meillä
on sellane ikivanha sänky meiän navetassa joka oli isopappani
suosikkisänky. Eräänä päivänä sanoin isälleni
että sänky vie paljon tilaa ja että voisin pilkkoa sen.
ja yhtä äkkiä tunsin oudon tunteen, niinkuin joku
olisi tönäissyt minua. Viikon jälkeen päätin ottaa
sängyn omaan huoneeseeni. Olin ensimäistä
kertaa nukkumassa sillä sängyllä kunnes joku kosketti
minua. Käytin silmiä kiinni n.3 sekuntia kunnes aukaisin
ne taas. Sitten näin hiljaa lähestyvän mieshahmon, mutta
minua ei pelottanut. Annoin hänen tulla lähemmäksi
kunnes hän katosi. Sitten sain kuulla että isopappani oli kuollut kaksi viikkoa sitten. Minua ihmetytti että miten minun perhe ei ollut kahteen viikkoon saanut tietää isopapan kuolemasta. Kai nämä kokemukset oli joku viesti isopapalta.

Niila
# 15.3.2015 13:02   20   0 X Ilmoita asiaton viesti

Olen,pari päivää sitten muuttanut. Ensimmäisenä yönä heräsin,ovi meni auki sitten nukahdin. Heräsin uudelleen,jokin katseli minua joku valkoinen pyyhin silmiäni se oli hävinnyt. Viime yönä televisio meni päälle. Sammutin sen,mutta sitten kuului naurua ja joku sanoi nimeni.......... Heräsin tänä aamuna,olin nukahtanu sohvalle. Aion muuttaa pois huomenna! Tai taidan kuolla X(

Salla1993
# 9.1.2015 19:07   25   0 X Ilmoita asiaton viesti

Lapsuudenkodissani asuu henki tai henkiä...En ollut vuosikausiin kertonut kokemuksistani kellekään kunnes läheisen kuoleman jälkeen uskaltauduin avautumaan. En ollutkaan ainut meillä, joka oli kuullut monesti yksin kotona ollessaan että ulko-ovi avataan/suljetaan tai että puhetta kuuluu. Jänniä hetkiä koettu...
Voimakkain kokemukseni hengistä on kuitenkin sellainen, että olen herännyt yöllä tunteeseen että joku istahtaa sängylleni jalkojen viereen, muistan vieläkin sen raapaisevan kauhun tunteen kun herään siihen tunteeseen. Onko muilla kokemuksia?

Vierailija
# 29.10.2014 13:14   26   0 X Ilmoita asiaton viesti

Olen uudessa asunnossani herännyt monena yönä klo kolmen ja neljän välissä siihen tunteeseen, että joku katselee minua...Ihan ensimmäisenä yönä heräsin kuin joku olisi tönäissyt minua ja katsellessani ympärilleni en nähnyt ketään, nukahdin uudelleen ja heräsin toiseen töytäisyyn ja käsittämättömällä tavalla muistan nähneeni unta samaisella hetkellä siitä että minua töytäistään ja näytetään minulle tuntemattoman naisen kuvaa. Se oli karmiva tunne eikä sitä osaa tarkemmin selittää...Joka yö herään kylmään henkäykseen..
Onkohan joskus tapahtunut jotakin mitä minun pitäisi selvittää?

Vierailija
# 29.10.2014 13:07   21   0 X Ilmoita asiaton viesti

olin herännyt yöllä kun ovi oli aeunnut mystisesti kun menin sulkemaan sitä tuli yhtäkkiä todella outo olo joka lähti melkein heti kesti vain 5s kun menin sänkyyn takaisin niin yhtäkkiä huoneessani alkoi tapahtua outoja vesilasini kaatui koirani alkoi haukkumaan ja katsoi jotain ihan kun hänen edessään olisi ollut joku ketä minä en nähnyt mitä hittoa tuo oli en saanut unta enää 2 yöhön olen herkkä noissa asioissa

Vierailija
# 20.10.2014 17:44   23   0 X Ilmoita asiaton viesti

olen kaverillani oven kahvassa oli laukku joka putosi ja olimme kahdestaan kotona olemme 15v isäni kuoli 2vuotta sitten ja meillä on siitä lähtien kummitellut tavaroita putoillut ääniä kuultu minun ja kaverini nimet on möreällä äänellä sanottu ja tavaroita mennyt puolilta toiselle ja mikäs muukaan se voisi olla kun kummitus tai joku vastaava tämä talo on kyllä vanha ja täällä on murhattu 2henkilöä mutta tuskin he mitään mutta ei sitä koskaan tiedä o.ö ;(

Vierailija
# 7.2.2013 16:47   31   0 X Ilmoita asiaton viesti

Koko elämäni ollut yhtä henkimaailmaa ja rukoiluakin*Stooreja riittää, jospa kertoisin vaikka erään kartano käynnin seurakset...Olimme käyneet lapseni isän kanssa Tuomarilan kartanossa ja saimme pikaisen yksityis kierrätyksen siellä.Paikka oli just sulkemassa, mutta opas sääli. Kun sitten lähdimme pois kiitin opasta ja paikan henkiä ja kutsuin vaihteeksi meille kylään! Sitä ei olisi kannattanut tehdä...Seuraavana yönä heräsin makuuhuoneessamme kirjoituspöytäni äärestä kuuluviin ääniin. Oli kuin isoa kirjaa oloisi plarattu nopeaasti siinä, vaikka sellaista ei ollut oikeasti pöydällä ja kun ihmettelimme sitä niin se samainen henkikirja paiskattiin voimalla pöydänkanteen, niin että olimme saada sydänhalvauksen!!! Viimeinen kerta, kun henkiä pyydän kylään!

Vierailija
# 7.11.2011 16:49   36   0 X Ilmoita asiaton viesti

Olin pikkusiskoni kanssa kaksin kotona, minä silloin 14v ja hän täytti 8v. Äiti oli kuollut 4 (en muista tarkalleen) vuotta sitten ja isä oli tottakai baarissa hukuttamassa surujaan. Ja minunhan se sittn piti pikkusisarelle kemut pitää. Vieraita oli jokin tusina ja kaupasta oli ostettu valmiskakku ja muut herkut, minä kun en ole hyvä keittiössä... Kun tenavat sitten olivat pöydässä, kuului yhtäkkiä kauhea kiljunta. Kaikkien muoviset mehumukit olivat lattialla kaatuneina ja tytöt vannoivat, etteivät olleet itse tehneet kepposta. Ja jos olisivat, tuskin niin aito kiljuminen ja pelokkaat ilmeet... Hieman myöhemmin myös minun itseni näkemänä Frödingen mansikkakakusta oli osa kermasta pöydällä. Siinä samassa käskin vieraiden mennä kotiin, pakkasin minulle ja siskolle vaatteet ym. tavarat ja juostiin koko matka n. 3 km tätimme luokse. Sinne jäi isä asumaan ja kaikki herkut ja lahjat... Tapahtuneesta nyt aikaa jotain 13 vuotta, isästä ei tietoakaan (hän oli aina ollut huono, siksi ei kiinnostanutkaan) ja pikkusiskolla nykyään mies ja yksi 8-kuukautinen poikavauva. Nyt paljon myöhemmin herännyt epäilykset, että äiti olisi ollut asialla..

Vierailija
# 12.4.2011 19:29   46   2 X Ilmoita asiaton viesti

olin eräässä talossa joka oli myöhemmin rakennettu tasitelutantereen päälle.ja nukkuessani yksin silellä ,heräsin siihen tunteeseen että joku katsoo minua ,ja tunne oli pelottava .kun pomppasin pystyyn ja lähdin niin nopeasti keskellä yötä pois talosta kun vaan ,pääsin. p.s. unohtu keroa, että oli talossa myös pieni koira ,joka tosin sekin juuoksi sänkyn alle piiloon , mitä tämä olisi voinut olla

tyyne
# 13.2.2011 15:22   44   1 X Ilmoita asiaton viesti

Appiukko oli sairaalassa ja yöllä näin ennenkuin nukahdin hänen seisovan sänkyni jalkopäässä. Hän kertoi, että kaksi ihmistä tulee kertomaan minulle hänen kummittelevan kotonaan kuolemansa jälkeen. Hän sanoi, ettei hän tule kummittelemaan. Näin todella tapahtuikin, sillä kaksi henkilöä kertoi apen kummitelleen, mutta minä tiesin ettei näin ole tapahtunut. Appeni kielsi minua puhumasta asiasta noille henkilöille, joista toinen on jo kuollutkin. Miehelleni kerroin, että hänen isänsä kävi sängyn jalkopäässä jättämässä viestin ja kuoli pian tämän jälkeen.

Appeni
# 18.3.2010 10:51   52   10 X Ilmoita asiaton viesti

Olin noin 12 vuotias.Olin yksin kotona,kuuntelin veljeni huoneessa musiikkia sohvatuolilla istuen.Vilkaisin sängylleppäin ja ytäkkiä näin
Sängyllä istuvan vanhan naisen jolla oli ruskea ruutuinen mekko ja päässään huivi...hän hymyili minulle mutta kun katsoin hetken pois ja takaisin sänkyynpäin hän oli kadonnut.
Tämän jalkeen en ole henkiä nähnyt mutta ääniä on kuulunnut ja kylmiä aaltoja ja valoilmiöitä sekä varjoja kyllä olen nähnyt.

Ansku
# 27.2.2010 14:06   47   5 X Ilmoita asiaton viesti

Tota noin että mulla kävi silleen, että olin Asikkalan vanhassa kunnanvirastosa mikä on tyhjilään oleva rakennus
kun olin toisessakerroksessa rakenuksen sisällä pää oven lähellä mistä mennään sisälle mutta rakenuksen takaa päsee sisälle rikkinäisestä ikkunasta sieltä kuului ääniä sälekaitimet paukkuivat
ikkunaa vasten ja jalan jälkiä kuului selvästi mut omapa on kokemukseni.

Tero
# 20.2.2010 21:20   36   17 X Ilmoita asiaton viesti

Talossani on viime aikoina kuulunut merkillisiä ääniä, joille ei mitään luonnollista selitystä löydy. Kerran kuului kova kolahdus yöllä. Toisella kertaa kuului illalla vierestäni korviin koskeva valtavan kova räjähtävä ääni, joka oli kuin jokin raskas esine olisi voimalla pudonnut lattialle ja jäänyt siihen pompahdellen ylös-alas muutaman kerran. Ja taas yöllä kuului kuin kaapin oven läimäys, ja silloinkin ovi pompotteli auki ja kiinni muutaman kerran. Ja juuri tänä yönä heräsin kaksi kertaa siihen, kun sänkyni päätyseinää ikäänkuin hangattiin tai harjattiin edestakaisella liikkeellä. Äänet kuuluivat n. puolen tunnin välein, ja unet loppuivat siihen. Vain tunti nukkumista. Alkaa olla mittani täysi.

Hermanni
# 17.2.2010 07:46   57   1 X Ilmoita asiaton viesti

Eräänä iltana olin hammaspesulla ja etsin kaapista voiteita. Kun laitoin rasvaa naamaani tunsin ihan kuin minulla olisi ollut kuono. Minä ihmettelin suuresti ja katsoin itseäni peilistä. Minä näytin hiireltä.

Vierailija
# 31.12.2009 15:23   39   16 X Ilmoita asiaton viesti

tollanen kummitustenmetsästäjä seura tuli vastaan ku kattelin netistä kummitustarinoita. www.osit.fi
onko kellään kokemusta noiden tekemisistä että onko ne ihan huuhaata kaikki vai onko ne ihan oikeasti kummituksia metsästämässä?

Veetu
# 6.10.2009 13:10   35   13 X Ilmoita asiaton viesti

Olin ysi luokalla tämän tapahtuessa. Olin koulu kiusattu ja aina öisin tuli kaikki päivän tapahtumat mieleen. Olin sängyllä makaamassa, kun mietin miten tappaisin itseni seuraavana päivänä. Mulla oli todella paha olla. Itkin aivan. Yht"äkkiä näin sellaisen tosi kirkkaan valon. Pelkäsin, että mitä nyt tapahtuu. Siinä oli kaksi enkeliä ja ne sanoi, mulle älä pelkää, Jumala lähetti meidät tulemaan sinun luoksesi. Enkeleillä oli kauniit siivet ja ne leijui ilmassa. Ne sanoi mulle että mulla on hyvä elämä älä tuhlaa sitä turhuuteen. Sitten ne katosi. Seuraavana päivänä mua ei kiusattu koulussa.

Vierailija
# 7.9.2009 09:07   52   12 X Ilmoita asiaton viesti

Olin kovassa kuumeessa n.12-vuotiaana tätini luona, kun havahduin yöllä siihen, että näin jonkun hahmon seisovan vieressäni. Se oli viikatemies. Muistan ikuisesti kuinka katsoin sitä "kasvoihin", joita ei ollut. Ilmassa leijui pelkkä suuri huppu. Aloin itkeä valtavasti, jolloin se pikkuhiljaa katosi. En nähnyt unta.

Julia
# 11.8.2009 14:18   26   19 X Ilmoita asiaton viesti

Nukuin parvella ja heräsin tunteeseen että joku tuijottaa minua. Näin tumman hahmon, mutta en pystynyt katsomaan tarkemmin, koska en pystynyt liikkumaan. Pystyin liikuttamaan vain silmiä, muuten tuntui kuin olisi halvaantunut. Sivusilmällä näin että kello oli 24:05. Hetken päästä tunto palasi ja nousin istumaan mutta en nähnyt enää mitään. Outo ja vähän pelottavakin kokemus.

Tuula
# 29.7.2009 08:05   29   15 X Ilmoita asiaton viesti

En ole (vielä) itse nähnyt henkiolentoja, mutta uskon tunteneeni pari kertaa kosketuksen ollessani surullinen ja kaivatessani lohdutusta. Mummini kertoi enekitarinoita ja sanoi, että "meidän suvun naiset ovat noitia", joten odotan mielenkiinnolla ja jännityksellä, mitä tulen ehkä vielä kokemaan. Uskon, että sellaiset kokemukset tulevat sitten, kun ihminen on niitä valmis kohtaamaan.

Keiju
# 19.6.2009 23:28   39   10 X Ilmoita asiaton viesti

Kun kerran heräsin yöllä tunsin olevani hiiri.

Hiiri
# 18.6.2009 18:57   33   16 X Ilmoita asiaton viesti

Kun kerran yöllä olin nukkumassa niin heräsin kun joku rapisteli huoneessa.. Menin katsomaan mitä siellä oli. Kun avasin lokeron josta ääni kuului sieltä tuli valkea hahmo ja ku katsoin tarkemmin se oli hiiri.

Hiiri
# 18.6.2009 18:56   29   18 X Ilmoita asiaton viesti

Kysely

Miten rentoudut parhaiten?:

Näistä keskustellaan

VH0118uni

Moni elää niin kierroksilla, ettei pysty rauhoittumaan edes yöksi. Auttaisiko höyhenin koristeltu unisieppari?

VH0712 Anne lindholm

Unet ovat viisaita oppaita. Niitä kannattaa tutkia ja kuunnella. Unet viitoittavat tietä eteenpäin.

Tiinan blogi uusi

Kun isännöitsijä ei vastannut lukuisiin soittopyyntöihini, tajusin, miten helppoa on väistellä vastuuta palveluiden sähköistyessä.

VH0118astrid

Kirjailija Astrid Lindgren säilytti lapsenmielisyytensä loppuun asti. Hän kipusi koivuun vielä 80-vuotiaana.

Lukijoiden mietelause

Onko sinulla joku itse keksimä miete, jonka haluaisit jakaa muillekin? Lähettämällä mietelauseesi meille osallistut upean kalenterin arvontaan.

Oletko nähnyt kummituksia tai muita henkiolentoja? Lukijat kertovat parhaat kummitustarinansa. Kerro sinäkin omasi.

Kauppa

Netissä ja eri puolilla Suomea on monia ihania eko- ja luomupuoteja.

3lehti

Voi hyvin on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija. Lehti kannustaa pitämään mielen energisenä, kehon...