Treeni ja ravinto

Kreolilainen pata maistuu paprikalle ja katkaravuille

Mausteinen, helppo pataruoka yhdistää makeaa ja suolaista.

15.5.2016 Voi hyvin

Kevään kunniaksi nautitaan aurinkoisia värejä ja raikasta pataa.

Tässä ohje, jonka sain hyvältä ystävältäni. Hän kokkasi tätä ystäväporukallemme. Ihastuin heti ja halusin jakaa reseptin myös teille!

Kreolilainen pata

Kookosöljyä

Keltainen paprika

Punainen paprika

Vihreä paprika

Banaaneja (2–4 kpl)

Purkkiananaspaloja (1–2 purkkia )

Curryjauhetta

Paprikajauhetta

Kookoskerma 2 dl (2–4 kpl)

Suolaa

Mustapippuria

Sulatettuja katkarapuja (saa olla runsaasti 600–1000 g)

Lisukkeet:

Leipää ja/tai riisiä

Siemenleipäni ohjeen löydät täältä:

http://www.voihyvin.fi/artikkeli/lue-uusi-blogi-johanna-koivu-hyvan-olon-savelet-1

Pehmennä  ainekset kookosöljyssä eri pannuilla pehmeäksi. Paprikat omassa pannussa, banaaniviipaleet omassa ja ananaskuutiot omassa.

Näin raaka-aineille ominaiset maut voimistuvat.

Laita ainekset kattilaan, lisää joukkoon curry- ja paprikajauhetta.

Pyörittele aineksia kattilassa niin että mausteet sekoittuvat hyvin joukkoon.

Kaada mukaan kookoskerma. Kuumenna. Lisää oman maun mukaan joukkoon suolaa ja mustapippuria.

Lisää lopuksi joukkoon sulatetut katkaravut, mutta älä anna kiehua, etteivät katkaravut sitkisty. Tarjoa hyvässä seurassa leivän tai riisin kera.

Aurinkoista viikonloppua!

Minut löydät myös:

Instagramista: @johannakoivu

Facebookista: Johanna Koivu official

http://johannakoivu.fi

Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt