Hyvinvointi

Johanna Kurkela haluaa olla valmis lähtemään

Lue Johannan menovinkit rohkeaan elämään!

Teksti Tellervo Uljas
Kuvat Kirsi Tuura
11.5.2015 Voi hyvin

Laulaja Johanna Kurkela ei haaveile perinteisestä polusta perheenäidiksi vaan haluaa olla oman elämänsä Peter Pan.

– Minua viehättää ajatus, että koko omaisuuteni mahtuu matkalaukkuun. Haluan olla aina valmis lähtemään

Tässä Johannan 7 oivallusta:

KOHTAA PELKO

Valitsemme itse, minkä verran annamme pelkojen sanella elämäämme. Voimme joko antaa pelolle vallan tai ottaa vastuun mielemme temppuilusta. Osa aikuistumista on laittaa kiukutteleva sisäinen lapsi kuriin.

UNELMAKARTTA

Kun kirjaa haaveensa paperille, ne konkretisoituvat. Unelmiini kuuluvat sivu­projektibändi, uusia levyjä, road trip Amerikassa ja matka Pohjois-Norjaan. Haaveilen myös vanhanajan majatalon perustamisesta.

SEIKKAILE

Tänä vuonna pyrin eroon turhasta roinasta ja tavarasta. Haluan tilaa ajatuksille ja elämälle. Tahdon olla aina valmis lähtemään seikkailuun. Maailmassa riittää loputtomasti tutkittavaa ja ihmeteltävää.

LÖYDÄ ÄÄNESI

On hurjaa, miten aivoissa voi risteillä samanaikaisesti niin monia ajatuksia. On tärkeää löytää nappi, jolla hiljentää mielestä ulkopuoliset äänet ja pitää kiinni oman kanavansa äänestä.

RAKENNA MAJA

Pään sisäinen maja tai voima-ajatus auttaa vastoinkäymisissä. Jos osaisi istua joka tilanteessa Saturnuksen renkaalla, nähdä asiat aina matkan päästä, ei tempautuisi liikaa mukaan tunnemyrskyihin.

IHMETTELE

Olen aina ollut kyselijä ja etsijä. Samaistun Liisaan Ihmemaassa. Professori Esko Valtaojakin on sanonut, että tässä maailmankaikkeudessa on mahdotonta pitkästyä. Aina löytyy jotain uutta ihmeteltävää.

HAE HARMONIAA

Halusimme tai emme, olemme kaikki yhtä suurta perhettä. Hengitämme samaa ilmaa. On hyvä pyrkiä harmoniaan sekä itsensä että ympäristönsä kanssa.

Koko juttu on julkaistu Voi Hyvin -lehdesä 03/2015

Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi