Terveys

Ihon tehohoidot testissä

Ihon kuivuus piinaa, mitä tehdä? Hain apua kahdelta alan ammattilaiselta, kun kotikonstit eivät tuntuneet auttavan.

24.4.2016 Voi hyvin

Minulle tehtiin kasvohoidot arviointikäynteinä ilmaiseksi.

1. Parin tunnin nirvana!

Testasin Mary Cohrin Catiovital-hoitoa Kauneushoitola Sinin lähteessä Espoon Viherlaaksossa. Takana on huonosti nukuttu yö ja väsynyt aamu, mutta kun pääsin Sini Heinon hellään käsittelyyn, suli huonotuulisuuteni nopeasti. Ammattilaisen varmat, mutta hellät otteet rentouttivat pinkeät kasvolihakset samalla kun tuotteiden aromaterapeuttiset tuoksut herättävät aistit. 

Hoidon alussa kartoitettiin kasvojen ihon kunto ja sen perusteella valittiin sopivat tuotteet. Itselläni lähdettiin ensisijaisesti hoitamaan - yllätys yllätys - pintakuivuutta sekä rauhoittamaan ihon herkkyyttä. Huomasin myös kasvoistani, että kevätaurinko on jo tehnyt tehtävänsä ihollani, talvella piilossa olleet pigmenttiläiskät ovat tulleet esiin. Sainkin tässä hyvän muistutuksen suojakertoimellisen päivävoiteen käytön aloittamisesta.

Hoito eteni monivaiheisesti sekä monia erilaisia tuotteita käyttäen. Olin erityisen vaikuttunut kasvoille laitettavasta lämpönaamiosta, joka valmisti ihoa syväpuhdistukseen  avaten huokosia vastaanottavaiseksi hoitaville aktiiviaineille.

Pidin erityisesti siitä, että silmänympäryksiä ja kaulan ihoa ei unohdettu. Ne huomioitiin tehokkaalta tuntuvalla manuaalisella hieronnalla ja samalla hellittiin myöskin niskaa ja käsivarsia.

Catiovital-laitteella tehtiin ionisaatioon perustuva seerumin imeytys

Oloni oli ihanan syvärentoutunut ja ihon väri oli terveen kuulakas. Sain mukaani Mary Cohrin aurinkosuojan sisältävän päivävoiteen sekä kuivaa ihoa buustaavan kasvogeelin. Nyt en enää lähde ulos ilman suojaa!

Hoidon hinta: 102 e.

2. Herkkikselle!

Talven jäljiltä ihoni on ollut hyvin herkkä, joten halusin ottaa selville, kuinka sitä voisi vahvistaa. Cellucur Couperose Therapy-kasvohoito on suunnattu iholle, jossa on laajentuneita hiusverisuonia, couperosaa sekä rosaceaa. Maarit Leikosken kauneushoitolassa hoidon teki Jonna Hollmérus.     

Lempeän alkupuhdistuksen jälkeen ihon pinta pehmitettiin entsyymein, mikä teki ihosta vastaanottavaisen mikrohionnalle. Kasvojen iholta kuorittiin hellästi kuollutta solukkoa ja samalla aktivoitiin ihon oma uusiutumisprosessi. Hionta tuntui hauskalta, kuin kasvoja olisi imuroitu pienen pienellä imurilla. Kuorinta oli hyvin hellävarainen, nimi kun antaa olettaa vähän järeämpää toimenpidettä.

Tältä näyttää mikrohiontatalaite 

Rauhoittavan seerumin jälkeen sain kasvoilleni tämän hauskannäköisen Reviderm-kollageeninaamion. Nyt on nainen kauneimmillaan! :D

Hoitoon kuului myös tehokas kasvohieronta. Purentaongelmien vuoksi kasvojeni lihakset ovat aika lailla jumissa, joten nautin erityisesti siitä, kun poskiluiden alla olevat lihakset käsiteltiin napakasti. Täytyisikin muistaa ottaa kevyt kasvohieronta osaksi iltarutiineja, yövoiteen levityksen yhteydessä.

Hoidon hinta: 95-120 e.

Ammattilaisen tekemä kasvohoito on arjen ihanaa luksusta ja saa hyvälle mielelle. Ystävällinen ja asiakasta huomioiva kosmetologi saa olon tuntemaan prinsessaksi. Rentoutumishetken jälkeen peilistä katsovat levänneet ja hyväntuuliset kasvot. Eikä enää kiristele!

Johanna

Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi